Alapítvány

Célunk a 15-30 éves fiatalok társadalmi szocializációja, az értelmiségképzés, a fiatalok közösségi életének fejlesztése, a helyi közéletbe való bekapcsolódásuk elősegítése, a fiatalok tehetséggondozása, a szociálisan rászoruló fiatalok segítése. Áldozatvédelem és bűnmegelőzés.
A Juvenis Ifjúsági és Jogvédő Alapítvány 2011. októberében került bejegyzésre. Az alapítvány elsődleges célja ifjúsági közösségi terek létrehozását, környezetvédelmi programok lebonyolítását, a társadalom számára hasznos programok-rendezvények szervezését, sport tevékenységek támogatása valamint ifjúsági jogvédő tevékenység nyújtását.
Célunk a 15-30 éves hátrányos fiatalok társadalmi szocializációja, az értelmiségképzés, a fiatalok közösségi életének fejlesztése, a helyi közéletbe való bekapcsolódásuk elősegítése, fiatalok tehetséggondozása, a szociálisan rászoruló fiatalok segítése.
A fentiekben megfogalmazott célok megvalósítása érdekében az Alapítvány:

• Ifjúsági irodát hoz létre,
  • Létrehozza és működteti az Ifjúsági Iroda honlapját,
  • Jogvédő, és jogi tanácsadó tevékenységet fejt ki,
  • Társadalmi, közéleti akciókat szervez,
  • Ifjúsági kutatásokat végez, végeztet,
  • Előadásokat, konferenciákat szervez,
  • Tanfolyamokat, táborokat szervez,
  • Kulturális és sportprogramokat szervez,
  • Ösztöndíjat létesít tehetséges és rászoruló fiatalok részére.
  • Céljai elérése érdekében az ország bármely területén vállalja sikeres programok lebonyolítását
  • Elősegíti a fiatalok sportolási lehetőségeit.
  • Környezetvédelmi programokat, teret hoz létre, ahol az ifjúságot neveli a környezetvédelemre

Szervezetünk az Alapító Okiratában megfogalmazta, hogy hasonló célkitűzésű alapítványokkal, egyesületekkel, hazai és nemzetközi szakmai és civil szervezetekkel való kapcsolatokat ápolja, keresi az eredményes megoldások adaptációját, a folyamatos információcsere lehetőségeit. Számos partnerünk projektjében működünk közre, mint partner. Minden felkérést szívesen veszünk, amelyek szellemisége illeszkedik a mi célkitűzéseinkhez. A kuratórium tagjai jól képzett szakemberek, akik a civil társadalom érdekében non-profit jelleggel kamatoztatják tudásukat és képességeiket.
Kérjük, segítsék munkánkat azzal, hogy minél többen részt vesznek elképzeléseink és álmaink magvalósításában.

Köszönettel:

Vágó Tamás